Categorieën

Wie zijn wij?

Wij zijn Martoparts
Wij hebben een webwinkel in arduino en hobby-elektronica. U kunt bij ons terecht voor onze producten, voor advies op het gebied van arduino en hobby-elektronica en voor hulp als iets niet helemaal wil lukken.

Marja
Na 18 jaar werkzaam geweest te zijn bij een bedrijf in Veghel, ben ik in 2017 mijn baan kwijtgeraakt. Zeven jaar hiervoor kregen we een andere directeur en drie jaar eerder zag ik al wel aankomen dat ik – zoals velen van mijn collega’s – mijn baan zou gaan verliezen.
55 jaar oud en dan je baan verliezen, er zijn ergere dingen maar leuk is anders.
 
Huis te koop gezet en – wat ik eigenlijk van plan was om pas na mijn pensioen te gaan doen – bij mijn vriend in Zeeuws Vlaanderen gaan wonen. 

Sinds 26-11-2018 ben ik vanuit thuis part-time werkzaam als Customer Care Representative bij een grote telecomaanbieder. laugh
Heel blij dat we drie jaar geleden met de webwinkel zijn begonnen. Met een beetje geluk kunnen we het financieel uitzingen tot onze pensioenleeftijd en hopelijk kunnen we nog een hele tijd daarna verder met onze winkel. Niet omdat het moet, maar omdat het zo leuk is.

Intussen heb ik van het ministerie van Veiligheid en Justitie een Verklaring Omtrent het Gedrag ontvangen, waarmee ik aan de slag ben gegaan als vrijwilliger bij Mentorschap Zeeland, ik ben actief voor een politieke partij in Hulst en vrijwilliger bij de dorpsraad Graauw-Paal-Zandberg als promotor (in de vorm van een periodiek "De Dorpswijzer", de website dorpsraadgraauw.nl en de facebookpagina) en van de kerngroep om te komen tot een Sociaal Zorgplan Graauw-Paal-Zandberg.     laugh

Toon
Een lieve man met een rugzakje. Hij kreeg de diagnose ‘Asperger’. Via een zogenaamde Melkert-baan heeft hij 14 jaar lang de IT-werkzaamheden voor een groep scholen voor zijn rekening genomen. Computer-onderhoud, het up-to-date en in de lucht houden van de websites en al wat verder nog voor kwam. Alles vanuit huis, want in de omgang met groepen mensen is hij niet zo sterk.
En toen werd de subsidie aan die scholen stopgezet en werd Toon zonder pardon op straat gezet.

Hij is altijd geïnteresseerd geweest in sterren kijken en in z-spoor (modeltreinen) en kwam hierdoor in aanraking met de wondere wereld van arduino. Heeft zichzelf intussen ontzettend veel aangeleerd over arduino en alles wat daar mee te maken heeft.
Hij heeft een uitzonderlijk goed geheugen, een haast encyclopedische kennis van alles dat zijn interesse heeft en een out-of-the-box manier van denken waardoor hij met oplossingen voor problemen komt waar anderen meestal niet aan denken.

Samen
In 2014 hebben wij besloten om – in plaats van af te wachten wat de toekomst gaat brengen – de stoute schoenen aan te trekken en een webwinkel te starten in arduino en hobby-elektronica. In september 2014 hebben we onze winkel online gezet. Toen tot onze verrassing de eerste bestellingen binnenkwamen hebben we het vakantiegeld dat we nog bewaard hadden gestoken in het aankopen van voorraad. Alle verdiensten hebben we steeds in de webwinkel gestoken waardoor we nu een leuk assortiment opgebouwd hebben.

We hebben alles in onze webwinkel op voorraad, geen schulden bij de bank, geen duur winkelpand, zetten geen dure advertenties op internet  en kunnen zodoende alles voor redelijke prijzen aanbieden. Ons doel is om elektronica in het algemeen en arduino in het bijzonder op een betaalbare manier voor u beschikbaar te maken.

Het is nu 2018, we wonen intussen een jaar in Graauw en met onze webshop zijn we aan het 4e jaar begonnen. We groeien nog steeds, worden met onze webshop steeds beter bekend en onze klanten zijn blij met ons, met onze producten en onze adviezen op het gebied van arduino en hobby-elektronica. We genieten er elke dag opnieuw van om voor u aan de slag te gaan. Aan elke bestelling – groot of klein – besteden we evenveel aandacht en beleven we evenveel plezier.

En ........ Mwaaaah, staat onze webwinkel zomaar in het boek Elektronica voor Dummies als een van de Tien leveranciers van Componenten .... superblij en trots

We versturen uw bestellingen via PostNL, als u liever uw aankopen op komt halen is dat uiteraard ook mogelijk. Graag even van tevoren een afspraak maken, dan zorgen we dat we aanwezig zijn en dat uw bestelling klaarligt.

Ons adres: Dorpsstraat 37, 4569 AG  Graauw.

Voor de toekomst: we horen heel graag van u wat u van ons vindt en wat we zouden kunnen verbeteren. Waar mogelijk zullen we zeker iets met uw opmerkingen doen. Ook vinden we het heel erg fijn te zien wat u uiteindelijk met onze producten heeft gemaakt.

Marja en Toon.

We vinden een goede service, persoonlijk contact, snelle en juiste levering en een goede relatie met onze klanten het allerbelangrijkst. We zijn dan ook heel erg blij en trots dat we een leuke vaste kring van klanten hebben opgebouwd en dat zij ons op Kiyoh 100% aanbevelen. We zouden het natuurlijk heel erg fijn vinden u ook te mogen verwelkomen.


 

 
Foto
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
© Martoparts.nl