Categorieën

Afrekenen doe je zo

Door onze klanten kunnen alle bestellingen via het internet online veilig betaald worden met Ideal, Bancontact, Paypal, Visa, MasterCard of Maestro.
              
 
Onze Nederlandse klanten kunnen ook kiezen voor betaling achteraf via Afterpay/Riverty.
AfterPay/Riverty – Achteraf betalen
AfterPay/Riverty voert voor https://www.martoparts.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay/Riverty via de AfterPay/Riverty App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay/Riverty App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay/Riverty kun u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay/Riverty houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij https://www.martoparts.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 150.00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay/Riverty. Bent u al bekend bij AfterPay/Riverty dan kunt u betalen tot een bedrag van € 250.00. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay/Riverty een gegevenscontrole uit. AfterPay/Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay/Riverty niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay/Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay/Riverty website. In het geval van betalen met AfterPay/Riverty gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van AfterPay/Riverty.

 

Tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven, zijn al onze producten uit voorraad leverbaar.

U kunt kiezen voor versturen met PostNL of afhalen.
Bij afhalen kunt u kiezen om vooraf af te rekenen of u kunt ervoor kiezen te betalen bij afhalen.
Als u ervoor kiest om te betalen bij afhalen, verzoeken wij u gepast geld mee te nemen, aangezien u bij ons niet kunt pinnen en wij niet kunnen garanderen dat we voldoende wisselgeld in huis hebben.

Niet tevreden, geld terug!
Als u niet tevreden bent met de aankoop bij Martoparts.nl, geven wij u de garantie "niet tevreden, geld terug"!
U heeft 14 dagen de tijd om aan ons door te geven dat u de bestelling wilt retourneren, vervolgens heeft u nog eens 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen.
Gebruikt u hiervoor het formulier "Herroepingsrecht" wat u HIER kunt vinden.
Na retourontvangst van de artikelen maken wij het bedrag van uw aankoop direct aan u over.
Verzendkosten van de retourzending worden niet gecrediteerd.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
© Martoparts.nl